Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yangın Antalya Kaş : ANTALYA Kaş'ta orman yangını Direğin eriyen ampul bölümü ... - Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yangın Antalya Kaş : ANTALYA Kaş'ta orman yangını Direğin eriyen ampul bölümü ... - Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.. Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Alparslan çinar/kaş (antalya), kaynak : Yamaç, bu gece açılıyor atatürk parkı'nda faaliyet gösteren yamaç, artık yeni sahip ve yöneticileriyle yamaç antalya olarak bu akşam start. Antalya osb başkanı ali bahar, türkiye'nin i̇kinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan bölge firmalarını.

Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu. Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Zeytin ağaçlarının bulunduğu alandaki yangına, 2 söndürme helikopteri ile. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Kaş'ta Çamlık Alanda Yangın - Antalya - Antalya Haber Gündemi
Kaş'ta Çamlık Alanda Yangın - Antalya - Antalya Haber Gündemi from antalyahabergundemi.com
Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Zeytin ağaçlarının bulunduğu alandaki yangına, 2 söndürme helikopteri ile. Jul 02, 2021 · kaş ilçesine bağlı palamut mahallesi'ndeki tarım arazisinde, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya osb başkanı ali bahar, türkiye'nin i̇kinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan bölge firmalarını. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi.

Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır.

Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Jul 02, 2021 · kaş ilçesine bağlı palamut mahallesi'ndeki tarım arazisinde, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi. Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Antalya osb başkanı ali bahar, türkiye'nin i̇kinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan bölge firmalarını. Yamaç, bu gece açılıyor atatürk parkı'nda faaliyet gösteren yamaç, artık yeni sahip ve yöneticileriyle yamaç antalya olarak bu akşam start. Zeytin ağaçlarının bulunduğu alandaki yangına, 2 söndürme helikopteri ile. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Alparslan çinar/kaş (antalya), kaynak : Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı.

Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi. Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Alparslan çinar/kaş (antalya), kaynak :

Kaş'ta makilik alanda yangın | Antalya Hakkında
Kaş'ta makilik alanda yangın | Antalya Hakkında from www.antalyahakkinda.com
Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi. Yamaç, bu gece açılıyor atatürk parkı'nda faaliyet gösteren yamaç, artık yeni sahip ve yöneticileriyle yamaç antalya olarak bu akşam start. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Antalya osb başkanı ali bahar, türkiye'nin i̇kinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan bölge firmalarını. Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Jul 02, 2021 · kaş ilçesine bağlı palamut mahallesi'ndeki tarım arazisinde, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı.

Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu.

Antalya osb başkanı ali bahar, türkiye'nin i̇kinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan bölge firmalarını. Alparslan çinar/kaş (antalya), kaynak : Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Jul 02, 2021 · kaş ilçesine bağlı palamut mahallesi'ndeki tarım arazisinde, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı. Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu. Yamaç, bu gece açılıyor atatürk parkı'nda faaliyet gösteren yamaç, artık yeni sahip ve yöneticileriyle yamaç antalya olarak bu akşam start. Zeytin ağaçlarının bulunduğu alandaki yangına, 2 söndürme helikopteri ile. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi.

Antalya osb başkanı ali bahar, türkiye'nin i̇kinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan bölge firmalarını. Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı.

Antalya Kaş'ta Zeytinlik ve Fundalık Alanda Yangın - Haber
Antalya Kaş'ta Zeytinlik ve Fundalık Alanda Yangın - Haber from foto.haberler.com
Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya i̇l umumi hıfzıssıhha kurulu kararı gereği 1 temmuz 2021 perşembe günü itibari ile 65 yaş üstü antalyakartlar kullanıma açılacaktır. Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu. Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Antalya osb başkanı ali bahar, türkiye'nin i̇kinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan bölge firmalarını. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Alparslan çinar/kaş (antalya), kaynak : Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Alparslan çinar/kaş (antalya), kaynak :

Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Zeytin ağaçlarının bulunduğu alandaki yangına, 2 söndürme helikopteri ile. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Jun 26, 2021 · kaş kaymakamı şaban arda yazıcı, yangınların ikisinin de ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındığını söyledi. Yamaç, bu gece açılıyor atatürk parkı'nda faaliyet gösteren yamaç, artık yeni sahip ve yöneticileriyle yamaç antalya olarak bu akşam start. Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı. Jul 02, 2021 · kaş ilçesine bağlı palamut mahallesi'ndeki tarım arazisinde, saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Alparslan çinar/kaş (antalya), kaynak : Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi. Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Antalya osb başkanı ali bahar, türkiye'nin i̇kinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan bölge firmalarını.

Jul 02, 2021 · kaş'ta 200 zeytin ağacı yandı antalya'nın kaş ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangında, yaklaşık 200 zeytin ağacı kül oldu antalya yangın. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı.